Продукти: 200 г твърд кашкавал, 3 яйца, 3 суп. лъж. грис, 135 г майонеза
За плънката: 500 г кайма, 2 яйца, 1 глава лук, сол, черен пипер
Приготвяне: Кашкавалът се настъргва на едро и се разбърква с яйцата, гриса и майонезата. Сместа се изсипва в тава, предварително застлана с пергаментова хартия. Поставя се в предварително загрята до 180 градуса фурна за 20 минути. Плънката се приготвя, като към каймата прибавите нарязания лук, яйцата, солта и подправки на вкус.
Извадете от фурната кашкаваления блат, оставете малко да изстине и върху него разпределете плънката. Завийте внимателно рулото и върнете във фурната да се пече 40 минути при 180 градуса.
Коментари