За жътвената кампания Оптиком осигурява богата гама части за зърнокомбайни Лаверда и други марки на достъпни цени. Те са налични и се предлагат както в магазините за резервни части на фирмата в страната, така и от електронния ни магазин. Клиентите имат възможност да ги поръчат и на националния телефон на Оптиком, като доставките се извършват с избрана от тях куриерска служба в рамките на 24 часа.

Много от фермерите вече се възползваха от възможността да подготвят машините си преди сезона, като се възползваха от големите отстъпки и безплатни профилактични прегледи, предлагани от фирмата. В случай на спешност земеделците могат да разчитат на отличната организация на централния склад за резервни части в Стара Загора и на експресни доставки при нужда от Европа.

"Наш приоритет е машините на клиентите ни винаги да работят безотказно, а времето за престой поради ремонт или липса на части да е минимално, като за това се грижат нашите висококвалифицирани инженери и механици от сервизните ни екипи във всички райони на страната. Не се колебайте да се свързвате с нас по всяко време, дори и за професионален съвет. Ние сме готови да окажем помощ винаги, когато това се налага, в името на вашите високи резултати и удовлетвореност", - призовават своите клиенти от Оптиком.

Желаем ви безаварийна и богата жътва!