Келце, Полша специално за в. "Български фермер"

Марката Case IH Magnum получи трето поредно отличие. След наградите "Трактор на годината" на EIMA в Болоня миналата есен и "Машина на годината 2015" на SIMA в Париж през февруари т.г., новият Magnum 380 CVX сега бе отличен със златен медал на изложението за земеделска техника AGROTECH 2015 в Келце, Полша. Представители от много европейски страни взеха участие в това международно изложение. Над 700, известни и водещи на пазара, фирми участваха в изложението, за да покажат най-новите си машини и приспособления за земеделие и горско стопанство.

"Тракторът Case IH Magnum 380 CVX получи безпрецедентно признание в последните шест месеца. Такъв троен успех с три от тези престижни награди, една след друга, е ясен знак за авторитета, който Case IH и нашите иновативни и висококачествени машини имат в селското стопанство", каза Матю Фостър, Case IH вицепрезидент, отговарящ за Европа, Близкия Изток и Африка, специално за в."Български фермер" в края на изложението.

Полският панаир за земеделска техника AGROTECH се провежда за 21-ви път и е най-голямото и най-важно търговско изложение за земеделие в Полша. На повече от 60 хиляди квадратни метра изложбена площ, над 58 000 посетители видяха и разгледаха стотици машини от всички размери, и за всички видове селскостопански и горски дейности.

"Това, добре утвърдено, търговско изложение даде и на Case IH отлични възможности да представи модерната си, иновативна и ефективна техника, на клиентите от Полша и други страни.

Ние успяхме да предложим на посетителите на панаира и опцията за верижни модели Rowtrac. Тя беше оценена за осигуряване на по-дълги работни прозорци и по-добра защита на почвата.

Ние знаем, че повишаването на ефективността на операциите е основно изискване за селскостопанските предприятия в цяла Европа. Последиците от промяната в климата са още една предпоставка за необходимостта да се извлече максималното от наличните работни прозорци.

Това, че имаме все по-близки отношения с клиентите си, както и представянето на нашите високотехнологични решения, действително направиха участието ни в AGROTECH изключително успешно.

И накрая, но не на последно място, е фактът, че получихме златен медал не само за нашия Magnum 380 CVX, но и втори златен медал за нашия "изключително оригинален и модерен стил на представяне на марката на изложението" прави този успех още по-вълнуващ", добави Фостър.

ВНУШИТЕЛНО ДОКАЗАТЕЛСТВО

След представянето си през 1987 година, серията трактори Case IH Magnum непрекъснато се обновява, като се увеличава производителността, намалява се консумацията на гориво и вредни емисии, и се подобрява комфортът за оператора и следователно се оптимизира възвращаемостта на инвестицията за собствениците. Новият Magnum 380 CVX е със CVX безстепенна трансмисия, лесен за употреба мултиконтролер, нови LED светлини и, разбира се, иновативната опция Rowtrac, която комбинира най-доброто от колесните и верижни машини.