На 17 октомври т.г. от 11 часа край Монтана  старозагорската фирма ОПТИКОМ ще открие новото си търговско представителство. Базата разполага със склад за резервни части и масла с открита площадка от 2000 кв.м. изложбена и демонстрационна площ. На място земеделците от Северозападна България ще могат да намерят нужните машини за всички сезони на стопанската година. Фермерите ще имат избор от богата гама модерна агротехника: трактори Landini, телескопични товарачи и трактори JCB, зърнокомбайни Laverda, сеялки Monosem, торачки Sulky, плугове Ovlac,  разнообразен инвентар и почвообработващи машини. Професионалният, опитен екип в лицето на търговския представител Алексей Върбанов и сервизния специалист Станислав Драгомиров са отлично обучени и вече работят в региона с добри резултати.

Много стопанства в област Монтана, Враца и Видин вече разполагат с такава техника- трактори LANDINI, пръскачки KUHN, тороразпръсквачки SULKY, култиватори ZAMIDIS. Земеделските производители освен за машините  могат да разчитат на местния екип и за резервни части, консумативи, масла и смазочни материали. Както споделиха фермери от района те вече са получавали и знаят, че ще получават и в бъдеще качествено сервизно обслужване, смяна на масла и филтри и дребни ремонти на място в стопанските дворове или на полето.

Екипът на ОПТИКОМ за официалното откриване на новата база предвижда Ден на открити врати, възможност да се види и пробва наличната техника, интересна програма и награди за фермерите, осъществили сделки. От фирмата са подготвили изгодни промоционални оферти за машини на склад, а по-предвидливите могат да спестят средства чрез ранни поръчки за пролетни сеялки MONOSEM и зърнокомбайни LAVERDA за следващия сезон.

С новата база ОПТИКОМ продължава да разширява  търговската си мрежа в страната, за да е още по-близо до  клиентите и да подобри обслужването на фермерите. Очаква се след успешния старт на магазина за резервни части за агротехника в Исперих, скоро да заработи и търговско представителство в Разград. Сервизното обслужване в региона вече се извършва на място, без да се налага на стопаните да търсят екипа от Добрич.